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まめのつぶやき

カナダと日本をつなぐ小さな懸け橋ブログ

肉魚抜き!ペペロンチーノ

日記

ベジタリアン&ビーガン向けのペペロンチーノです。

This is peperoncino pasta for both vegetarian and vegan.

 

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普段からパスタが好きで、ペペロンチーノを作ります。

I like eating pasta so I cook peperoncino pasta.

 

この度作ったペペロンチーノは、

The peperoncino pasta I made was

 

たまたま最近知った、「水浸けパスタ」の手法を使いました。

"Bathing pasta", which is a technique I happened to find out lately.

 

乾燥パスタを一時間程水に浸けてからゆでるといったもの。

You let dry pasta sit under water for an hour, and cook it. 

 

ゆで時間10分のパスタを1時間水に浸し、

I let pasta, which cooking time is 10 minutes, sit under water for 1 hour,

 

およそ2分のゆで時間であげました。

and cooked for 2 minutes.

 

 

材料
パスタ:200g (pasta)
ねぎ:好きなだけ (green onion)
ニンニク:2かけ (garlic)
鷹の爪:好きなだけ (hot pepper)
パセリ:好きなだけ (pasley)
塩:ゆでる際に多めに(2%が適量?)(salt 2%)

 

 

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さて、結果は?

So, how was it?

 

モッチモチやないかーーーーーーーーーい!

So, chewyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

 

どうやらこの手法は実際にレストランでやられているようで、

I heard that this technique is actually used at restaurants.

 

初めて知った私としては目から鱗でした。

I didn't know about it at all so I saw the light.

 

では、時間がある時にまた読んで下さいね。

Please visit my blog and read my article when you have time!

 

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